Хамали България хамали професионални хамалски услуги

Хамали България » Полезно за хамалите, информация за клиента и запознаване с хамалските услуги

Хамали България » кашони и опаковки   ®   2008   Професионални хамали и хамалски   Уеб сайта е изработен от Фирма Уеб дизайн България®

Полезна информация за хамалите, запознаване с хамалските услуги на Хамали България

Хамали България » Полезно за хамалите, информация за клиентите

Не възлагайте и не ангажирайте преместване на хамалите без предварителен оглед. Не възлагайте задача за оглед последния ден преди преместването. Внимавайте, защото в бранша за хамалски услуги има некоректни колеги, които търсят поводи за допълнително удвояване и дори утрояване на цената за хамалската услуга в пъти.

Внимавайте при изискването на фактура от Ваша страна. Голям процент (около 80 %) от хамалите не дават изрядни фактури. Най-често ги набавят от Илиянци или от други фалшиви контрагенти. Изисквайте за хамалски услуги плащането да става по бавков път, така минимализирате възможността да Ви бъдете измамени.

Някои колеги хамали предлагат „хамали на час”. Бъдете нащрек с такива оферти! При ползване на хамали на час най-вероятно е да дойдат некомпетентни лица, без никакъв опит. При такава ситуация вероятността от нанасянето на повреда на Вашето имущество е много голяма. Вероятно е също работата, която се върши от нашите хамали за 3-4 часа, при такава „почасова” оферта да се удвои, заради по-високо заплащане. При тази практика за ползване на хамали, при товаренето на транспортнто средство се транспортират малко вещи, с уговорката, че при по-голям товар, може да се надраскат мебелите. Ако се местите от ЖК„Младост” до ЖК„Надежда” например Вие ще трябва да платите и за тези допълнителни курсове, който удължава с около два-три часа времето, за което трябва да заплатите на хамалите.


Хамали Преместване Специфично преместване Транспорт Опаковане Кашони и опаковки Съхранение на багаж

Партньори Хамали транспорт продажба на кашони ремонт