Хамали България хамали професионални хамалски услуги

Хамали България » кашони от висококачествени опъковъчни материали, предлагани от хамали професионалисти

Хамали България » кашони и опаковки   ®   2008   Професионални хамали и хамалски   Уеб сайта е изработен от Фирма Уеб дизайн България ®

Опаковайте вещите и багажа си с кашони и опаковки от фирма Хамали България, кашони от качествени материали

Хамали България » Кашони и опаковки

За да могат да бъдат транспортирани Вашите мебели, трябва да бъдат опаковани. Независимо дали сте решили да опаковате сами, или сте взели решение да възложите това на хамалите, които ще пренасят вещите Ви, се нуждаете от подходяща опаковка и кашони.

Подходяща е онази опаковка, която ще осигури безпроблемно транспортиране на Вашите мебели и обзавеждане. Хамали България ви препоръчва като най-удачни три пластовите кашони, които са предпочитани в локалното преместване на товари.
Пет пластовите кашони се препоръчват за международни премествания или за премествания с по-дълга дестинация. Здравината на кашона трябва да бъде съчетана със запечатващата функция на тиксото.

Но някои вещи не позволят транспортиране в кашон – заради техни размер и вид – за тази цел хамалите използват други опаковачни материали. За тази цел се използват различни заместители на кашоните - скреч фолио, айропласт, чували.

Кашони

Кашонът е опакавачен мателиал, който е най-често използван при пренасянето. Всички наши камиони са с падащи бордове, вътре имат специални „одеяла” за предпазване от удар или надраскване, обезопасителни колани, с който се стабилизират на определено място при транспортирането.

Нещо важно: не купувайте много големи кашони. Недопостимо е използването кашони с размери 60х60х60 и по-големи, защото този тип кашони не е предвиден да издържа на такива товари, а и затруднявате работата на хамалите. В зависимост от вида на вещите, които е възложено на хамалите да пренесат и от типа на дестинацията, която предстои, кашоните биват няколко групи:

Кашони за документи и книги - 45х34х34 (трипластов).
Кашони за покъщина, посуда и малки вещи - 55х35х35 (трипластов).
Кашони за дребни артикули - 60х40х40 (трипластов)
Кашони за сгънати дрехи и завивки - 70х50х40 (трипластов)
Кашон за дрехи със закачалки. Това са специални, поръчкови кашони с размер 50х50х10

Скреч фолио

Това е опаковъчен материал, който намира приложение при опаковането на мека и твърда мебел, матраци, техника и други. Този материал не предпазва от удар и от небрежно носене, но чрез отличното си прилепване към предмета възпрепятства замърсяването и овлажняване, а също хлъзгането при пренасянето от хамалите.

Айропласт (bubble film)

Предпазва от удар и нараняване и служи за опаковане на чупливи предмети. Препоръчително е използването на bubble film при транспортиране на огледала, стъклени плоскости, независимо от разстоянието, тъй като айропластът понижава риска от увреждане на чупливия предмет.

Чували найлонови  

Това е класическият чувал, оформен с подгъви, здраво дъно и отворен отгоре за големи обеми и предмети. Сред специфичните характеристики на чувалите, които ги правят подходящи в хамалските услуги са високи технологични свойства за използването на чувалите при неблагоприятни условия. Препазва не само от запрашаване, но и от влага. 

Чували сезалови.

Това са здрави чували, технологията на изработката, на които позволява, когато канапът се завърже на възел да не се разплита. Селзаловите чували са издържливи на триене и това ги прави подходящи в хамалските услуги за опаковане на разнородни вещи и предмети.

Тиксо /скоч/

Използва се за подготовака на кашоните и товара за пренасяне. Задължително е да използва широколентова ролка от гледна точка на постигане на качеството на опаковането, тъй като тясната лента тиксо е практически с ниска ефективна стойност. 


Хамали Преместване Специфично преместване Транспорт Опаковане Кашони и опаковки Съхранение на багаж

Партньори Хамали транспорт кашони Вътрешни ремонти Ком