Хамали България хамали професионални хамалски услуги

Хамали България » Специфично преместване и съхранение на багаж, кашони и опаковки от хамали

Хамали България » хамалски услуги   ®   2008   Професионални хамали и хамалски   Страницата е изработена от Web дизайн България®

Сигурно преместване на Вашите вещи от Хамали България, специфични премествания, характеристики и етапи

Хамали България » Етапи на преместване

Преместване на пиана и каси

При преместване на пиана и каси не е необходим предварителен оглед. Това важи за тежести до 400 кг и е в зависимост от сложността на изпълнението: дали не нужно да се преминава по вити стълби или прехвърляне през прозорци и т.н.

Екип от хамали, специалисти по преместване на каси и пиана пристига на обекта. При преместването на огнеупорни сейфове и каси е необходимо клиентът да носи ключ или да знае кода на шифъра - при 90% от случаите се откача вратата на огнеупорни каса или сейф - за да се облекчи и без това не леката ни работа. При пренасянето се използват специални колани за обезопасяването на каси или пиано.

След като се натовари на микробуса или камиона (желателно е транспортното средство да е с падащ борд, за да се сведат до минимум рисковете от нараняване на пианото или касата). След пристигането на нашите хамали на мястото за доставка се оглежда маршрут, по който трябва да се мине за пианото, най-вероятно е да се наложи по стълбището отстранят, пречещи в момента саксии и други вещи. При свършване на работата се подписва приемно-предавателен протокол.

Хамали за частични премествания

Под частично преместване разбираме, преместване на малко количество вещи – печка, пералня, хладилник или диван. За частичните премествания също не е необходим оглед. След внимателно изслушване на клиента и подробно описание на мебелите, които ще се пренасят се уточнява още по време на разговора по телефона цената на услугата. Частичните премествания обикновено се извършват за кратко време.

Монтаж и демонтаж

Хамали България разполага с професионални дърводелци и монтажисти, които са на Вашите услуги. За преместване на апаратура от рода на климатици и специализирана техника е желателно повикването на специалист в тази област от фирмата, от която сте го закупили.

Хамали Преместване Специфично преместване Транспорт Опаковане Кашони и опаковки Съхранение на багаж

Партньори Хамали транспорт кашони ком ремонти на подове